Er du i tvivl om hvilken neglebehandling du skal vælge? 

HOVEDKATEGORIER:

GELPOLISH:

Når du booker denne behandling får du en plejende manicure, som indebærer at vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer form og længde. Derefter bliver dine negle lakeret med en holdbar lak efter dit farve ønske. Behandlingen afsluttes med en plejende neglebåndsolie. 

GELEFORSTÆRKNING:

Når du booker denne behandling bliver dine negle forstærket. Det betyder, at dine natur negle bliver gjort stærkere ved brug af gele. Det gør dem i stand til vokse, så du oftes i løbet af 3 uger har din ønskede længde. Du bestemmer selv farve, form og længde på neglene. Det er skånsomt, holdbart og føles naturligt. Behandlingen afsluttes med en plejende neglebåndsolie.

GELEFORLÆNGELSE:

Når du booker denne behandling bliver dine negle forlænget. Det gøres ved at vi påsætter en skabelon, hvor vi herved kan gøre neglen længere med gele. Det betyder, at der ikke kommer nogle skadelige produkter på, men vi blot forlænger med samme produkt, som vi forstærker dine negle med. Du bestemmer selv farve, form og længde på neglene. Det er skånsomt, holdbart og føles naturligt. Behandlingen afsluttes med en plejende neglebåndsolie.

OPFYLDNING:

Når du booker denne behandling betyder det, at dine gele negle er 3-4 uger gamle. Her files den gamle farve af, men hvor vi stadig bevarer en stor del af den allerede pålagte gele. Det betyder, at vi ikke kommer ned til din naturnegl flere gange og herved skåner dine naturnegle for belastning. Du bestemmer selv farve, form og længde. Det er skånsomt, holdbart og føles naturligt. Behandlingen afsluttes med en plejende neglebåndsolie.

UNDERKATEGORIER:

BABYBOOMERS:

Dette er til dig, som ønsker det trendy look med en faded fransk eller anden form for ombre.

FRANSKE:

Dette er til dig, som ønsker en rigtig flot klassisk fransk, med skarpt og perfekt smil.

LIGHT NAIL ART:

Dette er for dig, som ønsker flere farver, lidt glimmer eller sten på et par fingre.

MEDIUM NAIL ART:

Dette er for dig, som ønsker lettere nail art på et par fingre.

WILD NAIL ART:

Dette er for dig, som ønsker flere forskellige teknikker eller mere avanceret nail art.

Er du stadig i tvivl? Så send en besked til salonen.