DENNE SIDE KAN HJÆLPE DIG MED DE SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. JEG HAR SAMLET ALLE DE OFTETST STILLEDE SPØRGSMÅL HERUNDER.

HVAD KOSTER DET AT FÅ LAVET NEGLE?

Prisen afhænger af hvad du præcis ønsker.

Du kan finde en prisliste, med alle priser her: PRISLISTE

ALDERSGRÆNSE:

Hos LovelyNailsDk er aldersgrænsen således:

Konfirmander: Der laves udelukkende Gelpolish på konfirmander (ingen forlængelser).

Fra 18 år: Alle behandlinger

TIDSBESTILLING & AFBESTILLING:

Alt tidsbestilling foregår via online booking. Der kan forekomme ventetid, men der er udelukkende de tider som du selv kan booke.

Jeg anbefaler, at man altid har 2-3 tider booket fremad.

Bestil din tid her: ONLINE BOOKING

Ønsker du at afbestille en tid, så kan du nemt selv gøre dette via online booking. Ellers er du velkommen til at sende en SMS til salonen på tlf.: 30295407 (telefonen besvares udelukkende i åbningstiden). Husk salonens afbudspolitik er gældende.

AFBUDSPOLITIK:

Afbud/ændringer skal ske minimum 24 timer før behandlingens start. Dette kan gøres via online booking eller SMS på telefon 30295407. Afbud via mail eller sociale medier accepteres ikke. 

Kommer afbuddet senere end 24 timer før aftalt tid opkræves 100% af behandlingens pris. Dette er også gældende ved sygdom og udeblivelse.

Er man mere end 10 minutter forsinket anses dette som udeblivelse og man faktureres det fulde beløb.

Fakturaen sendes via mail og skal betales efter anvisningerne. Betales denne ikke sendes den videre til Inkasso, grundet tabt arbejdsfortjeneste. 

Jeg har stor forståelse for at der kan opstå situationer, hvor det kan være svært at overholde den aftalte tid. Men af respekt for min tid og indkomst, håber jeg på forståelse.

HOLDBARHED:

Holdbarheden er individuel, da det afhænger af hvordan og hvor meget man bruger hænderne, men her er en vejledende guide:

Gelpolish: ca. 3 uger

Gelenegle: ca. 4 uger

Herefter anbefales at man får lavet en opfyldning, hvis man ønsker at beholde sine negle.

GARANTI:

Hos LovelyNailsDk er der 7 dages garanti. Garantien gælder udelukkende mit arbejde, dvs. knækkede naturnegle eller fortrudt farvevalg IKKE er omfattet af garantien.

Du booker selv en gratis garanti reparation via bookingsystemet. Er skaden selvforskyldt koster reparationen 100,-.

ØDELÆGGER DET MINE NEGLE?

Nej, ikke så længe at din negletekniker udfører et professionelt arbejde og de aftages korrekt.

ER DU UDDANNET?

Jeg er uddannet. Jeg fik mit uddannelses certifikat tilbage i 2019. 

Desuden har jeg taget utallige kurser, for at holde mig opdateret på tidens trends indenfor negle.

For at udfordre mig selv, har jeg deltaget til Danmarksmesterskabet i Negle (Nail Open) i 2019, 2020, 2021, 2022 & 2024.

PARKERING:

Der er parkeringsmuligheder lige uden for salonen. Overhold venligst de generelle færdsels -og parkeringsregler.

BETALING:

SALONEN: Kontant, Mobilepay, Kreditkort

GAVEKORT:

Det er muligt at købe gavekort i salonen.

BØRN & VENINDER:

Grundet travlhed bedes du komme alene. 

Er du nødsaget til at have din baby med, sætter jeg stor pris på du har en barnepige med, da jeg ikke har mere tid end hvad en behandling kræver, og jeg ønsker ikke at komme bagud med de andre kunder. 

Større børn er velkommen i salonen, hvis der ikke er andre muligheder, men jeg sætter stor pris på, at du har underholdning med til dit barn, så jeg kan udføre behandlingen indenfor vores aftalte tidsrum.

GRAVIDE:

Det er dokumenteret at gele negle ikke skader barn eller graviditet. Det er dog vigtigt at der er en god udsugning, rent og ingen lugt gener, hvilket jeg altid sørger for er i orden i salonen.

KAN DU LAVE NEGLE PÅ EN NEGLEBIDDER?

Ja, det kan jeg. 

Jeg anbefaler et naturligt look til første behandling. Herefter er det muligt at booke hvilken som helst opfyldning af neglene, som anbefales at få foretaget 2-3 uger efter første gang. Herefter kan der gå 3-4 uger mellem behandlingerne.  

PLEJE/VEDLIGEHOLDELSE:

Brug din negleolie. Den sikrer dig ikke kun smukke neglebånd, den forbedrer nemlig samtidig holdbarheden på både gelpolish behandlinger og gelenegle.

Negleolien bruges til at holde vand molekylerne væk fra din negleplade. Neglepladen er bygget af flere tynde lag, og mellem dem kan der gemme sig vand og luft. Hvis du bruger din negleolie jævnligt, holdes vandet ude, da upolære og polære stoffer ikke kan blandes.

Får neglen vand bliver den blød og bevægelig, og vil løfte sig fra den hårdhærdet gele, som ikke kan bevæge sig. Samtidig opretholder du en stærk og sund negl med de gode vitaminer og andre sunde ingredienser som beskytter og plejer negl og neglebånd.

FIK DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL, SÅ ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE SALONEN. 

SALONENS KONTAKT OPLYSNINGER FINDER DU HERUNDER.